Klachtenprocedure

Bij Subscribe-Checkout vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. We streven ernaar om hoogwaardige producten en uitstekende service te bieden. Mocht je toch een klacht hebben, dan kun je dit bij ons melden. We zullen er alles aan doen om het probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat je weer tevreden bent.

Hoe kun je een klacht indienen? Je kunt een klacht indienen door een e-mail te sturen naar support@subscribe-checkout.com met als onderwerp ‘Klacht’. In de e-mail kun je jouw klacht duidelijk en gedetailleerd omschrijven. Het is handig als je ook je bestelnummer vermeldt en eventueel foto’s toevoegt van het probleem.

Wat gebeurt er nadat je een klacht hebt ingediend? Zodra we jouw klacht hebben ontvangen, zullen we deze zo snel mogelijk in behandeling nemen. Binnen 2 werkdagen ontvang je van ons een ontvangstbevestiging met daarin informatie over de verdere afhandeling van de klacht.

Hoe wordt de klacht afgehandeld? We zullen ons uiterste best doen om de klacht naar tevredenheid op te lossen. In sommige gevallen kan het nodig zijn dat we contact met je opnemen voor meer informatie of om een oplossing voor te stellen. We streven ernaar om binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht een inhoudelijke reactie te geven. Als dit om welke reden dan ook niet haalbaar is, zullen we je hiervan op de hoogte stellen en aangeven wanneer je wel een reactie kunt verwachten.

We hopen natuurlijk dat het niet nodig is om een klacht in te dienen, maar als je toch een probleem hebt, dan staan we voor je klaar om het op te lossen. We waarderen het enorm als je ons de kans geeft om het probleem op te lossen en onze service te verbeteren.

nl_NLDutch