Forvita BRAINBOOSTER
Speciaal ontwikkeld voor je hersenen.

Een boost voor je brein.

Je hersenen spelen een belangrijke rol in je algehele gezondheid en welzijn. Je hersenen zijn verantwoordelijk voor allerlei cognitieve functies, zoals het verwerken van informatie, het maken van beslissingen, het onthouden van dingen en het reguleren van emoties. Als je hersenen goed functioneren, ben je beter in staat dingen te leren, te presteren en te genieten van het leven. Brain Booster kan je hierbij helpen en zorgen dat je brein optimaal kan presteren.

Waarom FORVITA Brainbooster werkt.

Natuurlijke supplementen voor de hersenen die FORVITA Brainbooster bevat, kunnen een aantal voordelen hebben voor de geestelijke gezondheid en prestaties.

Bocopa Monnieri: Dit kruid is een traditioneel Ayurvedisch kruid dat wordt gebruikt om de geestelijke scherpte te verbeteren. Het bevat actieve stoffen die de bloedtoevoer naar de hersenen kunnen verhogen en de communicatie tussen de hersenen kunnen verbeteren. Sommige onderzoeken suggereren dat Bocopa Monnieri kan helpen bij het verbeteren van de aandacht, het geheugen en het leervermogen.

Probeer nu!

Maak kennis met FORVITA Glucosamine Complex

Dit is een tijdelijke actie! Wees er snel bij.

L-Theanine

L-Theanine: Dit aminozuur wordt gevonden in thee en kan helpen bij het verminderen van stress en het verhogen van de concentratie. Het kan ook helpen bij het verminderen van angst en het bevorderen van een rustgevend gevoel zonder slaperigheid te veroorzaken.

Brainbooster bevat nog meer ingrediënten die je hersenen zullen helpen.

N-Acetyl-L-Tyrosine: Dit aminozuur is betrokken bij de productie van neurotransmitters, waaronder dopamine en noradrenaline, die belangrijk zijn voor motivatie, concentratie en stemming. Het kan helpen bij het verminderen van stress en het verbeteren van de mentale prestaties onder moeilijke omstandigheden.

Panax Ginseng: Dit kruid wordt al lange tijd gebruikt in de traditionele geneeskunde om de geestelijke gezondheid en prestaties te verbeteren. Het bevat actieve stoffen die de bloedtoevoer naar de hersenen kunnen verhogen en de communicatie tussen de hersenen kunnen verbeteren. Sommige onderzoeken suggereren dat Panax Ginseng kan helpen bij het verminderen van stress en het verhogen van de mentale alertheid.

Guarana: Dit kruid bevat cafeïne, wat kan helpen bij het verminderen van vermoeidheid en het verhogen van de concentratie en alertheid.

Rhodiola Rosea: Dit kruid wordt gebruikt in de traditionele geneeskunde om stress te verminderen en de mentale prestaties te verbeteren. Sommige onderzoeken suggereren dat Rhodiola Rosea kan helpen bij het verminderen van vermoeidheid en het verhogen van de mentale alertheid.

nl_NLDutch