Forvita PROSTATE SUPPORT
Speciaal ontwikkeld voor ondersteuning van je prostaat.

Wat is een prostaat?

De prostaat is een kleine, amandelvormige klier die een belangrijk onderdeel is van het mannelijke reproductiesysteem. Deze klier bevindt zich onder de blaas en voor de endeldarm. De hoofdfunctie van de prostaat is het produceren van vocht dat gemengd wordt met sperma om zaadvloeistof te vormen.

Waarom ondersteuning nodig?

Naarmate mannen ouder worden, kan de prostaat vergroten, wat bekend staat als goedaardige prostaathyperplasie (BPH). Dit kan leiden tot urineproblemen, zoals een zwakke urinestroom, frequent urineren en moeite om te beginnen en te stoppen met urineren. Hoewel BPH geen kanker is, kan het ongemakkelijk zijn en de dagelijkse activiteiten verstoren.

Probeer nu!

Maak kennis met FORVITA Prostate Support

Dit is een tijdelijke actie! Wees er snel bij.

FORVITA Prostate Support

FORVITA Prostate Support kan de prostaatgezondheid ondersteunen en de symptomen van BPH verminderen. Hier zijn enkele voordelen:

– Ontsteking verminderen: Kan helpen om ontstekingen in de prostaat te verminderen.

– Urineproblemen verbeteren: Kan helpen om urineproblemen die verband houden met BPH te verbeteren.

– Ondersteund de algemene prostaatgezondheid: Zink en vitamine E kunnen helpen om de algemene prostaatgezondheid te ondersteunen.

Nuttig en een effectieve aanvulling.

FORVITA Prostate Support is nuttig voor het verminderen van de symptomen van BPH en het ondersteunen van de algemene prostaatgezondheid. Het is een effectieve aanvulling op andere behandelingen voor BPH en andere prostaataandoeningen. Het is een manier om je prostaatgezondheid te ondersteunen en te behouden.

nl_NLDutch