Algemeen

Deze promotie loopt zolang de voorraad strekt. De actievoorwaarden kunnen tussentijds worden aangepast. Indien producten niet meer leverbaar of voorradig zijn, behouden wij het recht voor om de acties in te trekken of aan te passen.

De actie

U ontvangt binnen 6 kalenderdagen een maandzending in uw brievenbus. U kunt het product na levering tijdens de zichttermijn van 14 kalenderdagen gratis uitproberen. Bevalt het product niet? Dan dient u zich voor het verstrijken van de zichttermijn online via de persoonlijke inlog of via de klantenservice af te melden voor de service en de verpakkingen te retourneren. Bevalt het product? Dan hoeft u niets te doen. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koop definitief. De kosten van de maandzending worden automatisch (of per E-invoice) geïncasseerd en het FORVITA plan wordt gestart. U ontvangt maandelijks tot wederopzegging een maandzending (€59,95 incl. verzendkosten). U kunt het FORVITA plan op ieder moment wijzigen, uitstellen of stoppen. Dit kan zonder opgave van reden via de online klanten-inlog, of door contact op te nemen met onze klantenservice.

Retourneren

U kunt het probeerpakket naar het volgende adres retourneren:

Postbus 7997
1008 AD Amsterdam

Indien u dit doet binnen de retourtermijn van 14 dagen. De retourkosten zijn voor eigen rekening. 

Deelname

U mag deelnemen aan deze actie als u 18 jaar of ouder bent en woont in de Europese unie of het Verenigd Koninkrijk . Wanneer u deelneemt bevestigt u deze actievoorwaarden en de promotie te hebben geaccepteerd en geeft u tot wederopzegging toestemming de bedragen automatisch af te schrijven van uw IBAN-nummer of deze maandelijks te voldoen per E-invoice. De gegevens die u invult op onze website bewaren we om u informatie te sturen over onze producten en voor aanbiedingen van aanverwante bedrijven en sponsors. Als u dit niet op prijs stelt, dan kunt u zich hiervoor eenvoudig afmelden.

Informatie en Contact

Voor informatie bezoek www.subscribe-checkout.com of neem contact op met de klantenservice. Dit kan per e-mail via support@subscribe-checkout.com of telefonisch via: +31 85 888 3481. De klantenservice is bereikbaar tijdens werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

nl_NLDutch