FAQ

Meest gestelde vragen

 1. Hoe kan ik mijn bestelling plaatsen?

  Je kunt gemakkelijk een bestelling plaatsen via onze webshop. Selecteer het product dat je wilt bestellen en voeg het toe aan je winkelwagen. Ga vervolgens naar de kassa en vul je gegevens in. Je kunt betalen met verschillende betaalmethoden, zoals iDeal, creditcard of Bankcontact.
 2. Hoe weet ik welk voedingssupplement geschikt is voor mij?

  Als je niet zeker weet welk voedingssupplement het beste bij je past, kun je het beste contact opnemen met een van onze experts. Zij kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze.
 3. Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

  Als je je bestelling wilt wijzigen of annuleren, kun je het beste zo snel mogelijk contact met ons opnemen. We zullen ons best doen om de wijziging of annulering door te voeren, afhankelijk van de status van je bestelling.
 4. Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

  We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Afhankelijk van je locatie en de beschikbaarheid van het product kan de levertijd variëren. We zullen je altijd informeren over de geschatte levertijd van je bestelling.
 5. Wat als mijn bestelling beschadigd of incompleet is?

  Als je bestelling beschadigd of incompleet is, kun je het beste zo snel mogelijk contact met ons opnemen. We zullen ons best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en ervoor te zorgen dat je alsnog de juiste producten ontvangt.
 6. Zijn jullie voedingssupplementen veilig?

  Ja, al onze voedingssupplementen zijn veilig en voldoen aan alle wettelijke veiligheidsnormen. We werken alleen samen met producenten die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen en we testen al onze supplementen uitgebreid voordat we ze op de markt brengen.
 7. Kan ik mijn bestelling volgen?

  Ja, in de meeste gevallen kun je je bestelling volgen via een track & trace code. Deze code wordt vaak per e-mail verzonden zodra de bestelling is verzonden. Zo kun je zien waar je pakketje zich bevindt en wanneer je het kunt verwachten.

Extra informatie over bestellen

Wanneer u een aanbieding van ons tegenkomt kunt u een bestelling plaatsen door uw gegevens achter te laten en € 59,95 te voldoen via iDeal of automatische incasso. De betalingen lopen via een beveiligde betaalomgeving. Enkele minuten na uw bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Verzending

U ontvangt een maandzending tegen betaling van het product (€59,95) binnen 6 kalenderdagen in uw brievenbus.

Maakt u gebruik van de herhaal-gemak dienst?

​Als het product bevalt hoeft u niets te doen. Het herhaalgemak wordt gestart. U ontvangt maandelijks tot wederopzegging het product (€59,95 per zending incl. verzendkosten).

Plan

U kunt eenmalig afnemen of in een herhaal gemak service abonnement. Als deelnemer van het herhaal-gemak plan ontvangt u iedere maand vlak voordat uw laatst ontvangen maandzending op is een vervolgzending. De betaling (automatische incasso afschrijving) vindt plaats nadat vervolgzending is verzonden. U hoeft hier zelf verder niks voor te doen. Heeft u gekozen voor een E-invoice, dan ontvangt u tijdig per e-mail een digitale factuur met betaalmogelijkheid. U kunt het herhaalgemak-plan op ieder moment wijzigen, uitstellen of stoppen. Dit kan zonder opgave van reden door contact op te nemen met onze klantenservice.

Bevalt het product niet?

Als het product niet bevalt dient u zich via de klantenservice af te melden voor de service en het product te retourneren. De inlog-gegevens vindt u in de bevestigingsmail die u ontvangt ten tijde van de bestelling.

Retourneren

U kunt het product naar het volgende adres retourneren:

O Company
​Postbus 7997
1008 AD Amsterdam
​Nederland

De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Mijn vraag staat er niet bij?

​Voor vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice. Dit kan per e-mail via het online contactformulier of telefonisch via: +31 20 532 0895. De klantenservice is bereikbaar tijdens werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

Wat is een e-invoice?

​Een E-invoice is een elektronische factuur die u per e-mail ontvangt. Om extra kosten te voorkomen dient de factuur binnen 14 dagen na ontvangst voldaan te worden. U kunt het factuurbedrag betalen via iDeal, Visa, Mastercard of bankoverboeking. In de e-mail vindt u de betaalinstructies.


nl_NLDutch