FAQ

Meest gestelde vragen

Bestellen

Wanneer u een aanbieding van ons tegenkomt kunt u een bestelling plaatsen door uw gegevens achter te laten en € 59,95 te voldoen via iDeal of automatische incasso. De betalingen lopen via een beveiligde betaalomgeving. Enkele minuten na uw bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Verzending

U ontvangt een maandzending tegen betaling van het product (€59,95) binnen 6 kalenderdagen in uw brievenbus.

Maakt u gebruik van de herhaal-gemak dienst?

​Als het product bevalt hoeft u niets te doen. Het herhaalgemak wordt gestart. U ontvangt maandelijks tot wederopzegging het product (€59,95 per zending incl. verzendkosten).

Plan

U kunt eenmalig afnemen of in een herhaal gemak service abonnement. Als deelnemer van het herhaal-gemak plan ontvangt u iedere maand vlak voordat uw laatst ontvangen maandzending op is een vervolgzending. De betaling (automatische incasso afschrijving) vindt plaats nadat vervolgzending is verzonden. U hoeft hier zelf verder niks voor te doen. Heeft u gekozen voor een E-invoice, dan ontvangt u tijdig per e-mail een digitale factuur met betaalmogelijkheid. U kunt het herhaalgemak-plan op ieder moment wijzigen, uitstellen of stoppen. Dit kan zonder opgave van reden door contact op te nemen met onze klantenservice.

Bevalt het product niet?

Als het product niet bevalt dient u zich via de klantenservice af te melden voor de service en het product te retourneren. De inlog-gegevens vindt u in de bevestigingsmail die u ontvangt ten tijde van de bestelling.

Retourneren

U kunt het product naar het volgende adres retourneren:

O Company
​Postbus 7997
1008 AD Amsterdam
​Nederland

De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Mijn vraag staat er niet bij?

​Voor vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice. Dit kan per e-mail via het online contactformulier of telefonisch via: +31 20 532 0895. De klantenservice is bereikbaar tijdens werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

Wat is een e-invoice?

​Een E-invoice is een elektronische factuur die u per e-mail ontvangt. Om extra kosten te voorkomen dient de factuur binnen 14 dagen na ontvangst voldaan te worden. U kunt het factuurbedrag betalen via iDeal, Visa, Mastercard of bankoverboeking. In de e-mail vindt u de betaalinstructies.


nl_NLDutch